top of page

Зимові канікули 2017

Канікули – найбажаніше час для будь-якого школяра, коли можна відпочити від днів, завантажених навчанням і домашніми завданнями. Інформація про канікулярних періодах важлива і для батьків, адже з її допомогою можна заздалегідь скласти план сімейного відпочинку , обміркувати візити до бабусям і дідусям або спланувати спільні поїздки за кордон.

План на зимові канікули складений вчителями разом з учнівським самоврядуванням школи з урахуванням побажань всіх дітей та батьків.

Відкрили парад заходів зимових канікул 29.12.2016 року група учнів 5-7 класів з подорожі до цирку м.Дніпро, де змогли переглянути цікаву феєричну виставу та відвідати розважальні комплекси (керівник групи Ковальчук І.М.) 03.01.2017 року вчитель інформатики Каляпіна О.Ю. запросила до компютерного класу, де провела цікавий новорічний конкурс «Пізнайко». В цей же день Пастернак Л.С. провела ігрову програму для учнів 8 класу «Зимові види спорту». , Класовод 2-А класу Мельничук І.Г. запросила в новорічну майстерню учнів, де учасники мали можливість власноруч виготовити м’яку іграшку. 04.01.2017р. класовод 2-Б класу Душко С.А. провела пізнавально-розважальну програму «Прийшли до нас три свята», а вчитель української мови Дмитрієва В.О. для учнів 10 класу літературний конкурс. 05.01.2017 року учні 3 класу разом з класоводом Понамаренко І.Г. виготовляли янголів на Свят Вечір. 6 і 7 січня старшокласники разом з заступником директора з виховної роботи Пастернак Л.С. порадували мешканців Романково чудовими, яскравими щедрівками та колядками.

Дякуємо всім, хто прийняв учать в організації та проведені зимових канікул.

bottom of page