top of page

Сильні, сміливі, спритні.

Традиційно для школи День здоров’я проходить з ароматом вогнища, смаком кулішу та спортивними забавами. Класоводи молодшої школи підготували захоплюючі спортивні конкурси і естафети, де дітвора проявила спритність та ерудованість в олімпійських видах спорту.

Середня та старша школа відправилась у мальовничий ліс на лівому березі Дніпра. Вчитель фізичної культури Душко О.Р. разом зі своїми помічниками провели квест, де діти проявили себе на станціях. Класи разом з класними керівниками з азартом проходили заготовані завдання. В свою чергу Любов Сергіївна Пастернак приготувала для старших учнів «спортивні старти». Після учнів підхопили естафету і вчителі, які на ряду з усіма пройшли випробування та згадали свої бешкетні шкільні роки.

На святі спорту були присутні і батьківський актив класів. В той час як діти захоплено проходили завдання, батьківський, педагогічний колективи вправно готувалися до пікніку – розпалювали багаття, варили каші, плов та робили бутерброди. На завершення спортивного дня всі учні були нагороджені солодкими призами. Класи отримали почесні грамоти за участь.

bottom of page